Alkalmazásának alkotói élveztem, hogy az Elcaf testületének elnöke a „képregények” témájában. Simon Moreton (kisebb bajnokságok) zine-készítőjével, az egyik Beat Zines társalapítójával, Julia Scheele-vel, valamint Daniel Humphry életszerkesztővel. Az életen kívüli élet természetesen a teljesen ingyenes Street Press antológia, amelyet nyomtatott és digitális stílusban kínálnak, és nemcsak a képregények új közönséghez való eljuttatására törekszenek, ugyanakkor az újabb hangok munkájának előmozdítása a színpadon. Megnézheti az utolsó probléma értékelését itt, a BF -nél.

Ebben a panelen Humphry szenvedélyesen beszélt arról, hogy ezt a további reflektorfényt az új tehetségek számára biztosítsa; Egy olyan pontot, amelyet ugyanúgy tett, amikor az év elején itt interjút készítettem vele a sérült Frontier -en, amikor kijelentette: „Őszintén szólva semmi, amit sokkal jobban szeretünk, mint egy új vagy felfedezetlen művész e -mail mellékletének megnyitása, és a munka elrontotta. Néhány ember, akit a korai problémáinkban mutattunk be, akkoriban teljes ismeretlen volt, és most már vannak könyvek a nagy kiadókkal. Nem kijelentjük, hogy ez azóta is (ez a tehetségük!), De örömteli látni, hogy valaki, akiben hittél az első képregényüktől, továbbra is nagyobb és nagyobb közönséget fedeznek fel. ”

Az elismert nevek, valamint az érdekes szakemberek keverése, valamint a képregény utazásuk elején az egyik igazi öröm az élet egyik igazi öröme. Valójában az idei sérült határról kettő, a „Six Little Press Creators to Watch” – Ellice Weaver (fent), valamint Brigid Deacon (lent) – figyelemre méltó korai expozícióját kapott az antológiából.

Az élettartam ismét benyújtja a 14. problémát, amelynek részletei vannak arról, hogy mit keresnek a webhelyükön. Minden tapasztalat alkotóit felkérjük, hogy küldjék meg munkájukat mérlegelés céljából. Mint mindig, ez fantasztikus esélyt jelent arra, hogy munkáját elérhetővé tegye, és egy jelentősen kibővített közönség látja. A határidő szeptember 16-án van, amely hat hét körül reménykedve reményteljes művészeket biztosít, hogy 1-4 oldalt kapjanak az életét!

Tegye közzé az Off Life -ban és… ki tudja… Még az év későbbi szakaszában is megbeszélhetik a sérült határértékelést …

Sokkal többet az élet kívülről, lásd itt a webhelyet, és betartani őket a Twitteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.