Ezt a bejegyzést az alábbiak szerint kell benyújtani:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

KC szerkesztés, ügyelve arra, hogy ne csússzon be a Mistkaes.

írta: KC Carlson

A hivatalos Marvel no-díj könyv

Ez egy történet egy Marvel képregényről, amely tele van hibákkal – szándékosan. (Ellentétben az összes „őszinte” hibával, amely a legkorábbi években a különféle Marvel képregényekben történt, amikor a személyzet kicsi volt, és a korrektúra gyakran luxus volt.) Ez a hírhedt 1982-es hivatalos Marvel No-Prize könyv története! A képregény logikai hibákkal, folytonossági ellentmondásokkal és művészeti hibákkal nyomtatja ki a paneleket, a „Stan Lee” elbeszélésével. Olyan, mint az internet, kivéve a papírcsökkentéseket.

Valaki a Marvel -nél azt gondolta, hogy jó ötlet lenne sok „Mighty Marvel sok hatalmas hibáját” összegyűjteni! Ahogy a könyvet feliratozták. Természetesen nem Jim Owsley (ma Christopher Priest néven ismert), „író, elrendezés és formatervezés, művészeti irányítás, ez megtörténik és dicsőség-megragadás” néven számított. Nem volt Roger Stern vagy Steven Grant, két jó középnyugati fiatal fiú, akiket „kutatóként” jóváírtak. (Más néven fizetett a képregények olvasásához, egy jó koncert, ha meg tudod szerezni!) Ez természetesen nem volt művész, Bob Camp (ceruzák) vagy Vince Colletta (tinták) beillesztve. Paul Bectonot, aki az újbóli nyomtatott fájl „szent őrzője”, szintén „külföldi engedélyezésnek” tekintik, így gyanúsá teszi őt, akárcsak Eliot R. Brown, a tipográfus, akinek megnyugtatva sikerült megszereznie (és csak az ő) munkáját. Cím merészen. Lehet, hogy Michael Golden borítóművész, akinek a doktor Doom Unmasking borítója feltárja Stan Lee -t!? szándékosan fejjel lefelé nyomtattak. Lehet, hogy Larry Hama szerkesztő hibája – a szerkesztők mindent hibáztatnak. De az igazi bűnös kiderül, hogy nem más, mint a Marvel főszerkesztője, Jim Shooter, akit a „Concept” -nek jóváírnak-mintha tényleg szüksége van egy másik Marvel dologra, amelyet neki hibáztattak …

Peter Palmer, Spider-Man?

Valójában az egész valószínűleg Stan Lee hibája-eredetileg sok itt látható hibát követett el, beleértve a Spider-Man Peter Palmer-t (kétszer). Hihetetlenül még Doc Ock is hívja a Spidey Super-Man-t. Szent perek, Batman! Valójában Stan nagyon kedves, hogy itt hívják fel. Ő (állítólag) írja a könyv bevezető levelét, és a „képregény” Stan elmondja az egész kiadványt az „irodájából”, miközben a Spidey-Slipsers-t viseli-kényelmesen a „bal” és a „jobb” címkével.

Egy kis történelmi háttértörténet

A korai Marvel képregényekben sok csontfejű hiba történt, és ennek rengeteg oka van. A korai kiadó nem volt a monolit, akik most vannak. Ők voltak a Martin Goodman „Gonosz Birodalmának” kis része, amely egy adott időben a Pulpok, a „Girlie” magazinok, a hollywoodi botrány rongyok, az igazi bűnözés, a horror, a nyugati, a humor, a papír könyvek és a képregények voltak. (Ő az oka annak, hogy az időszerű/atlasz/Marvel kiadói történelem annyira zavaró.) A „legendás” Marvel bullpen, amelyet Stan a korai Marvel képregényekben a LetterCols és a hype oldalakban hitte, valószínűleg kevesebb teljes munkaidős alkalmazottal rendelkezik, mint azoknak az embereknek a csoportja Összeállítsa ezt a no-díj könyvet. A legkorábbi napokban csak Stan, Flo Steinberg volt, egy részmunkaidős Sol Brodsky és (talán) alkalmi produkciós művész. A szabadúszók (köztük Jack Kirby és Steve Ditko) behoznák munkájukat, csekkot kapnak Flo -ból, és hazamennek a munkába. A korrektúra alacsony prioritás volt. Stan gyakorlatilag mindent, valamint az összes LetterCol -ot írt (vagy legalább ábrázolt). Kinek volt ideje igazolni?

Tehát a hibák bekerültek. És a levélírók elkapták őket. Stan 1964-ben álmodozta a „no-díjat”, hogy odaítélje őket, de ez valójában a Marvel vicce volt az olvasókon-nem volt tényleges díj/díj. Ezért hívták no-díjnak! Végül, mivel így sok olvasó nem kapta meg a viccet, és azt írta, hogy megkérdezte, miért nem kapták meg a „díjat”, 1967-ben fizikai no-díjat hoztak létre. Ez egy üres boríték volt a „Gratulálunk, ez a boríték tartalmaz egy A valódi Marvel Comics No-Pize, amelyet éppen nyertél! ” nyomtatva rá. (Bár a Clueless emberek még mindig azt írták, hogy azon gondolkodtak, vajon a „díjuk” kiesett -e a borítékból.)

Csodálatos Marvel no-díj!

Az évek során is kidolgozott kritériumok a no-díjjal. Eleinte a LetterCols-ban bocsátották ki őket, hogy kreatív reakciókat kapjanak az alkalmi felméréshez hasonló kérdésekre. Később, amikor a rajongók valódi ok nélkül elkezdték a díjakat, Stan megkövetelte, hogy az emberek tényleges tényszerű vagy folytonossági hibákat találjanak a képregényekben. Amikor ez a LetterCols -t „hé! Találtam egy hibát! ” Gripe-Fests, a kritériumok ismét jutalomra váltottak azok számára, akik „érdemes szolgálatot végeztek a Marveldom okához”. Azoknak az olvasóknak, akik hibákat találtak, egy valószínű magyarázatot kellett felajánlaniuk, hogy megvitassák őketmint például a képregények adományozása kórházaknak vagy a katonaságban élő embereknek.

1989-ben Ronald Perlman, az a férfi, aki csődbe vezette, szintén megölte a no-díjat. Ironikus módon azt gondolta, hogy túl drága, hogy elküldje őket! 1991-re Tom DeFalco akkori főszerkesztő visszaállította azt, beleértve a „érdemes szolgálat” záradékot. Tom Brevoort ügyvezető szerkesztője 2006-ban digitális no-díjat hozott létre, ismét a „érdemes szolgálat” érdekében. 2011-ben a jelentések feltárták, hogy a fizikai (üres boríték) no-díjak ismét forgalomban vannak.

Vissza a no-díj könyvéhez

Nem az összes hiba ebben a bizarr egylövésben Stan hibája; Gyakran idéznek gyakori művészeti hibák is. Kedvencem az, hogy a szemmel látott gazember, Barracuda kapitány átnéz egy periszkópot-a szemmel, amelyen a javítás van rajta. Sheesh! Vannak tipikus csontfejű hibák is: Reed Richards két bal kezével! Daredevil (vak ember) fegyverrel és tokjával! És rengeteg helyesírás is. Bárki emlékszik a Marvel közismert dolgára, a Marvel két-egy-egyre? Vagy Conan #25, ahol az „áruló” szót „pincérnőnek” nevezik?

Daredevil fegyverrel és a vadállat kesztyűvel.

A korai X-könyveket hibákkal lakották. Az X-Men #36-ban az angyalt (akinek a keresztnevét Warren) Scottnak hívják az egész kiadás során. Az X-Men #125-ben Chris Claremont azt mondja nekünk, hogy a Jason Wyngarde nevű ember „A neve olyan hamis, mint maga az ember”. Az X-Men #138 által újra megjelenik, de ezúttal a hasznos felirat azt jelzi, hogy Jason Wyngarde „igazi neve, elég ironikusan”. Felejtsd el a Phoenix -et. Mit tett a Mastermind Chris Claremont agyával?!

Az X-Men #28 olyan dolgot tartalmaz, amely nem annyira hiba, mint a Marvel közkapcsolat-problémája. A Marvel Girl (Jean Gray) egy csavarhúzót (de azt mondja, hogy ez egy fogó pár), hogy segítsen a fenevadnak, aki azt válaszolja: „Ön hiteljelentés vagy a nemednek, Jeanie!” Idézni Stan Lee-t, „Hoo-Boy”.

Néhány hibás évek során játszanak ki. Egy kétoldalas feloszlás felteszi a „Hol van az embertelenek nagy menedéke?” És négy különböző helyet mutatnak be: az Andok, a Himalája, az Alpok és végül … a Hold! (Az egyik ilyen dolog nem olyan, mint a másik…) Egy másik kétoldalas elterjedés lefedi az összes zavart az „Amerika kapitány múltjából származó lány” (Sharon Carter vagy Peggy Carter) miatt, amely évek során játszott le, és még mindig zavart vagyok. Remélem, hogy a filmek nem mennek le azon az úton!

Amerika kapitány és esetleg Marvel sok hírhedt goof.

Sokkal több van a könyvben, beleértve az eredeti kapitány America sorozatot, amely inspirálta a párbeszédet a könyv borítóján. Kedvenc dolgom az volt, hogy a Marvel Team-Up #28 (Spider-Man és Hercules) történetével hibás volt, ami még mindig azt hiszem, hogy a Marvel valaha közzétett legrosszabb könyv. Alig tudtam, hogy a történet logikája még rosszabb volt, mint gondoltam! Hadd idézzem újra a „Stan” -t: „… olyan dolgok, amelyeket nem tudsz elhinni. Mint… Hercules húzza a Manhattan -szigetet; Bizonyítva, hogy nemcsak a Manhattan -sziget lebeghet, nem csak az átcsúszhat egy olyan szűkítésen, amely kisebb, mint a sziget, és nem csak visszahúzhatja a helyére, hanem elég hülye is, hogy visszahelyezze, és az akkumulátor felé mutat. A Bronx! Természetesen távol voltam a társaságtól, amikor kinyomtattuk a Marvel Team-Up #28-at. ”

Hercules a Manhattan-szigeten a Marvel Team-Up #28-ban.

És ott van. A legjobb oka annak, hogy a hivatalos Marvel no-díjjal rendelkezzen, az az, hogy megválaszolja a régóta kérdést, hogy a „valódi” világ és a Marvel univerzum hogyan különbözik egymástól. Válasz: A Marvel univerzumban, a Manhattan -szigeten (és ezért New York City nagy része) hátra van. Ez annyit tárgyal.

_________________________________

KC Carlson azt kérdezi: Szóval, várj, ez azt jelenti, hogy a Bronx le van állítva, és az akkumulátor fel van állítva? Különböző -e a Marvel Univerzum városában is? Ez azt is jelenti, hogy a West Side Story valójában keleti oldalú történet a MU -ban? Fáj a fejem.

Bónusz szórakozás: Csak észrevettem, hogy ennek a képregénynek a jelei vannak. Geez, csak 32 éve birtokoltam ezt a könyvet.

A Westfield Comics nem felelős a buta dolgokért, amelyeket a KC mond. Különösen az a dolog, ami igazán irritált téged.

Leave a Reply

Your email address will not be published.