. Az őszi fesztivál ideje az Egyesült Királyságban, és ezekkel a nagy képregény -összejövetelekkel a kapcsolódó műholdas események is. Október 13 -án, csütörtökön különleges rendezvényt lát el a londoni Institut Français -ban. Az egyre barátságos Chris Thompson házigazdája az éjszaka egy esti órát ígér, hogy rajzoljon, ivott és csevegjen.

Az Institut Français webhelyről:

Engedje szabadon a művészt, tanuljon meg egy -két dolgot a rajzolásról, és élvezze az italt egy inspiráló vázlatos társadalommal.

Találkozzon Lucie Arnoux és Marine des Mazery francia művészekkel, mielőtt ellopják a show -t a Lakes International Comic Art Fest -en!

Csatlakozzon hozzájuk egy különleges italhoz, és rajzoljon! Örülj egy pohárnak és egy informális csevegést művészetükről, stílusukról, karrierjükről és technikáikról, mivel ezek egy nagyon különleges rajzosztályba vezetnek. Minden szint üdvözlöm!

Lucie Arnoux egy illusztrátor és képregény művész, Franciaország déli részéről. Tíz évvel ezelőtt Londonba költözött, és annyira szerette, hogy soha nem hagyta el. Egy kényszeres vázlatos, Lucie bármilyen módon kipróbálta a kezét festői dolgok. A színházi hátteret tervezi, és film- és TV-festést készít, élő vázlatot készít rendezvények és fesztiválok rezidenciájának, önéletrajzi grafikus regényeiben és az Enola Holmes képregény sorozatán dolgozik, és szemlélteti a gyermekek könyveit. Reméli, hogy őrült kreatív zsonglőrje soha nem áll meg!

A Marine Des Mazery illusztrátor és képregény szerző Párizsból. Szenvedélyes a történetek és a képregények iránt, tekintve, hogy gyermekkori, tengeri vitorlázik a szélben. Miközben Normandia, Anglia és Olaszország átutazott, nagyon óvatosan megfigyelte, mi körülvette őt, az élet új parcelláit, a vele beszélt tájakat. Később önmagában közzétette több fanzint, önmagában vagy kíséretében, különböző kollektívákon belül. Első grafikus regényét, a Le Roi Jéhan -t ez év elején tették közzé.

Sokkal további részletekért és jegyek foglalásához menjen ide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.