Most, hogy az Avengers: Endgame debütált a Digital On Demand és a Blu Ray oldalon, a rajongók vágyakoznak, hogy megismerjék a minden idők legnagyobb filmjének minden részletét, és megkapják az összes választ, amelyet keresnek. Az egyik legnagyobb kérdés, amelyet a közönség feltett, az volt, hogy miként szakította meg Thanos Amerika kapitányát a filmben? Bárki számára, aki nem látta a filmet (lol), egy-egy csata során Thanos összetörte Amerika kapitány pajzsát, a fújás után a fegyveréből. Míg a Marvel Mad Titannak úgy tűnik, hogy szinte korlátlan PowerSet -je van, az America kapitány pajzsát vibrniumból készítik. A fém, amelyet csak a Fekete Párduc Wakanda királysága talált, a legerősebb fém a földön. És abban rejlik a válasz kulcsa, legalábbis az Avengers: Endgame filmkészítő kommentárja szerint.

Thanos nem csupán erővel megszakítja az amerikai kapitány pajzsát

Kép a Marvel Studioson keresztül

Az Avengers: Endgame and Infinity War -ban láthatjuk, hogy Thanos teljesen legyőzi a Hulkot és az Asgardians -i hajót. Képes az összes végtelen követ meghozni, és az egyetlen dolog, ami bántotta őt, amikor elpusztította őket. Túlélte a Stormbreaker közvetlen ütését, és képes volt visszahúzni Thor ellen, így a fegyver elvágta a mennydörgést. Erős. De az izmai önmagában nem az oka annak, hogy Thanos a csata során megtöri Amerika kapitány pajzsát. Ez a fegyvere, a lenyűgöző kettős fejű penge, amelyet Thanos korábbi verziója használ a hódításai során.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 másodperc 12 perc, 40 másodperc

Élő
00:00
12:40
12:40

Az Avengers: Endgame kommentárban Stephen McFeely író megerősíti, hogy a penge az, hogy Thanos abban a pillanatban szakítja meg Amerika kapitányát. Rámutat arra, hogy a Vibranium a legerősebb fém a földön. Thanos azonban „ezer éves… Ghengis Khan”-mondta az egyik Russo testvér. Ezután rámutatott, hogy Thanos ismeri a Nidavellir -t, a csillag Forge -t, amely Asgard legnagyobb fegyvereit teszi. Kovácsolta Mjolnir-t, Stormbreaker-t, az Infinity Gauntlet-et, és valószínűleg a kettős szélű penge Thanos használja a CAP pajzsának megtörésére. Ennek ellenére a pajzs teljes robbantást vett Mjolnir -tól, az eredeti Avengers -ben. Bármi is folyik ezzel a fegyverrel, az az, ami a következő alkalommal idegesíti a Föld legerősebb hőseit.

Avengers: Az Endgame nem igazán válaszol erre a kérdésre

Kép: Pikawil a Wikimedia Commons -on keresztül

A Russo testvérek szeretik a Csillagok háborúját. Az egyik dolog a rajongók számára, akik szeretett filmeket, a sorozat elmondhatatlan történeteiről származtak. Luke Skywalker hivatkozott a „klónháborúkra”, és a rajongók feladata, hogy tegyék meg a választ arra, hogy mi volt. (Legalább az előzmény -trilógiáig.) Tehát ez a film tele van olyan elemekkel, amelyek ösztönzik a rajongói vitát. Olyan dolgok, mint az, hogy hogyan működik az időutazás, vagy hogy Steve Rogers mindig Peggy Carter házastársa volt-e, a filmet a rajongók gondolataiban tartja. Részben az oka annak, hogy még mindig írunk az Avengers -ről: Endgame három hónappal a megjelenése után. Egy olyan egyszerű kérdés, mint ahogyan Thanos megtöri az Amerika kapitány pajzsát, egy egész esti vita, elmélet és a freestyle rajongói vitát válthat ki. De ami a legfontosabb: segít beszélni ezekről a történetekről a barátaival.

Az emberek néha kényelmetlenül érzik magukat, amikor valaki szenvedélyesen szenved a történetek vagy a művészet iránt. Könnyűnek tűnik, hogy így dolgozzunk. De a Csillagok háborúja, az Avengers: Endgame és az MCU nagy része a kollektív emberi öntudatlan részét képezi. Az emberiség legnagyobb mítoszai ezen a síkon léteznek, legalábbis Joseph Campbell szerint, mert minden ember csak olyan történeteket keres, mint amelyek ilyenek. Szórakoznak, de reményt is adnak neked. A mítoszok mindig arról szólnak, hogy az emberek jót tesznek, függetlenül attól, hogy a varázslat vagy a hatalom milyen segít a főszereplőknek. Tehát ezeknek a véges részleteknek a megvitatása vagy a filmekben az időbeni hiányosságokról szóló spekuláció egy módja annak, hogy beszéljünk ezekről a történetekről, amelyeket szeretünk.

Kiemelt kép a képernyőn keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published.