Terri Libenson legfrissebbé válása az Emmie & Pals sorozatban-a nem észlelhetetlen Emmie után, pozitívan Izzy és csak Jaime után-ugyanazt a modellt követi, váltakozóan benyújtott naplórészeket nagy panel képregényekkel. A Brianna lett, a naplóoldalak leírják a múltot, míg a képregények a jelenet mutatják.

Brianna Emmie legjobb barátja, és amint pozitívan Izzy -ban láttuk, színpadi félelme van. Ez sokkal inkább kihívást jelent neki – ünnepli a denevér mitzvahját. Az anyja, aki vele beszélt, sokkal eksztatikusabb, mint ő, tehát Brianna a héber tanulását és beszédet ír, és az összes többi elemet, amelyek bekerülnek az eseményre, miközben a családi dinamikát zsonglőrködik elvált szüleivel.

Brianna és családja nem különösebben vallásos, ezért megtanulja a szertartás mögött meghúzódó jelzéseket, ahogy az olvasó. Azt is el kell döntenie, hogy ki hívja meg a pártot, és megbirkózzon a szoros kapcsolatokban kapott hasadásokkal. Hogyan lehet kiegyensúlyozni az új barátokat és a régi? Nem tudsz egyetérteni egy barátjával anélkül, hogy károsítaná a barátságot?

Az, ahogyan ezek a kérdések megjelennek, hihető és bevonható. Az egyszerű stílusú művészet kényelmesebbé teszi az olvasót, és javítja az események mögött álló érzések ismeretét. Az olyan vizuális eszközök, mint például a „jitter vonalak”, Brianna idegei számára, vagy az a kép, mint egy szobor, amelyet elcsúsztatnak, hazahozza az érzelmi hatást.

Nyolc hónapos rendezvényt és 300 oldalt lefedve ez egy jelentős olvasmány, amely továbbra is megközelíthető, sok bölcsességgel a barátok, rokonok és mentorok részéről. Hangsúlyozza a közösség előnyeit, hogy ideális a kérdések felmerülése, és hogy az érték különféle módon megtalálható a hagyományban a különböző emberek számára.

(Áttekintés Eredetileg a Good Comics for Kids -ben.)

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Tumblr

Kapcsolódó hozzászólások:

Pozitív módon Izzipozív módon Izzy a Terri Libenson nem észlelhetetlen Emmie folytatása. Mindkettő kombinálja az illusztrált napló stílusú történetmesélést és a képregény formátumú betéteket, hogy vizuálisan ellentétben álljanak, hogy a gyerekek hogyan érzik magukat, és hogy mások hogyan láthatják őket. Brianna (akivel az első könyvben találkoztunk Emmie legjobb barátjaként) úgy érzi, hogy korlátozza…

Láthatatlan Emmieas régóta olvasók tudják, nem vagyok nagy rajongója az Illustrated Diary Book formátumnak. Nincs semmi baj azzal, ha a gyerekek elolvasják őket, de nem érdekel, hogy képregényként népszerűsítsék őket. Terri Libenson nem észlelhető Emmie azonban valami szórakoztató dolgot csinál a koncepcióval. Egyesíti az illusztrált napló formátumát a…

Csak Jaimethe harmadik a Terri Libenson összekapcsolt középiskolai grafikus regényeinek sorozatában, csak Jaime foglalkozik azzal a nehéz kérdéssel, hogyan kell reagálni, amikor a “barátok” úgy döntenek, hogy nem akarnak tovább lógni. Mint a nem észlelhetetlen Emmie és a pozitív Izzy esetében, a formátum egyedülálló, az átfutott fejezetek váltakoznak a…

Leave a Reply

Your email address will not be published.