Két héttel ezelőtt a hírek megsemmisítették, hogy az ABC az 1980-as évek sorozatának három epizódja után törölte a Wicked City-t egy pár sorozatgyilkosról. Ebben Ed Westwick (Gossip Girl) és Erika Christensen gyilkosság, míg az LAPD nyomozók (Jeremy Sisto és Gabriel Luna) vadászják őket. Az előfeltevés és az időszak beállítása érdekesnek tűnt, de a vélemények rosszak voltak. És a besorolások rosszabbak voltak, és azt állították, hogy „úgy gondolják, hogy„ nagy 4 -es alacsony a szkriptes eredeti számára ”. (Nem kellett volna örökre lemondniuk, ami nem volt semmi különleges, de legalább egy szezonban, ugyanabban az időpontban, kedden, kedden, keleti 10 órakor. Tetszett, hogy Ioan Gruffuddot (fantasztikus négyet) élvezem, mint halhatatlan orvosi vizsgálati vizsgáztató NYC -ben .)

A Wicked City volt az első show, amelyet az őszi TV -szezonból töröltek, amely két hónappal korábban kezdődött. A linkről:

A műsorszóró hálózatok idén ősszel rendkívül egyéniak voltak, és az új sorozat alulteljesítésére vonatkozó megrendeléseket vágják, de a levegőben tartják őket, amíg az epizódok elfogynak. A lista tartalmazza az ABC Blood & Oil -ot, az NBC The Player and Tourne -t, valamint a Fox kisebbségi jelentését.

Az elmúlt években nem tartott ilyen sokáig. Általában október vagy akár szeptember van. Itt található egy szórakoztató lista az első show -król, amelyeket az elmúlt 15 évben vágnak.

Tehát most a műsorok nem törölhetők; A jutot nem fogják meghosszabbítani. A négy futásuk rövidre csökkent, a megrendelések 13 -ról 9 vagy 10 epizódra csökkentik. Elméletek, hogy miért tartalmazza:

Mivel sokkal több ember buktatja a show-kat, vagy élvezi az idő késleltetett divatot (DVR vagy online), a show-knak sokkal több időre van szükségük a közönség fejlesztéséhez. Ráadásul olyan sok más választás létezik, az emberek nem fedezhetik fel a műsor ideális távolságát. A hálózatok óvatosak a következtetések túl gyors levonására.

Ha a költségeket a show -kba süllyesztik, akkor a levegőben is hagyhatja őket, anélkül, hogy a halálos „halálcsókot” adnák nekik a lemondás bejelentéséről. A hálózatok most minimalizálják a kockázatot, ha a teljes szezon helyett egy első 8 vagy 13 epizódot rendelnek.

A hálózatoknak nincs sokkal sikeresebb a rossz műsorok cseréje. Bármit jobbnak tekintünk, mint az ismétlés futtatása. És valami újat még rosszabb lehet.

Kevesebb siker van, így a műsorok hosszabb ideig zavarodhatnak anélkül, hogy teljes kudarcnak tűnnének.

Több hálózatnak van tulajdonosi tétje a show -kban, tehát sokkal ösztönzik valami sikeret – vagy legalábbis elég hosszú ideig tartják, hogy eladhassák a streaming céljából.

Ebben az esetben valószínűleg rossz mérkőzés lehetett – a Wicked City valószínűleg jobban képes volt teljes mértékben felfedezni a zsinór vagy a fizetési hálózat előfeltételét. Az ABC -nél az ígéretes szex és erőszak, még 10:00 órakor, nem tűnik valószínűnek.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Tumblr

Kapcsolódó hozzászólások:

A Lucifer 5. évadja pénteken debütál, oly kevés új produkcióval – a TV -műsorokat és a mozgóképeket nem lehet lezárni, kétségtelenül – átgondolom a különféle streaming szolgáltatások értékét, amelyekre feliratkozom. Csak nincs elég ott, hogy megőrizzem a figyelmemet, és vannak halom DVD -k, amelyeket nézni kell. Sajnos mindegyiknek van…

Az Agent Carter 1. évadja, amelyet az Amazon Exclusivealthough the Flash -ként nyújtott, szuperhős akciójával és humorával, egy szórakoztató óra, Carter ügynök különleges helyet foglal el a szívemben a képregény TV -műsorok között. Megvan az a magával ragadó retro periódus beállítása, egy dologra, a másikra pedig közvetlenül a szexizmussal foglalkozik, mint a körülötte lévő férfiak…

Viz lemondott az Inubaka -nak? Szeretem a Viz manga sorozatát, az Inubaka: őrült a kutyák számára. Van néhány fickó-orientált rajongói szolgáltatás és ostoba parcellák, de a bájos kedvtelésből tartott kutya sokkal többet képez, mint nekem. A 17. kötet tavaly novemberben jelent meg, és én régen volt a 18. kötet, eredetileg azt tervezték, hogy a következő…

Leave a Reply

Your email address will not be published.