a közelmúltban bejelentette, hogy a TV-Ma Marvel Netflix sorozatba sorolják a Disney+ tartalmat, hogy kibővítsék a sorozat és a filmek katalógusát. A hír vegyes reakciókat váltott ki, ezeknek a karaktereknek a rajongói izgatottak, de más körökben nem ugyanaz a vélemény.

A repertoár egy része, amelyet a Disney hoz, a Netflix -en streaming sorozathoz tartozik. Az olyan műsorok, mint a Daredevil, a Punisher, Luke Cage, többek között. Erőszakos tartalmának köszönhetően beillesztése szilárd mellékhatásokat váltott ki más közönségtől, különösen a Parents Televíziós Tanács (PTC) szervezetnél, amely elutasítja a TV-MA és az R-besorolású tartalom beépítését a Disney+-ba.

A szülők elutasítják a TV-Ma tartalom bevonását a Disney+ -on

Kép a Netflix -en keresztül

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 másodperc 12 perc, 40 másodperc

Élő
00:00
12:40
12:40

A Szülők Televíziós Tanácsa (PTC) szervezete állt a Disney streaming szolgáltatásának új kiegészítésével szemben. Azt állítják, hogy az ilyen típusú tartalom Disney platformon kíván bemutatni, nem alkalmas kiskorúak számára. A szervezet elnöke, Tim Winter kifejezte elégedetlenségét ezzel az új katalógussal. A Winter hangsúlyozta, hogy a Walt Disney társasága egy családi tartalom márka, majdnem 100 éve fejlesztett ki, és ezek a mutatók tönkreteszik ezt.

Az egyik nyilatkozata a következő volt:

„A Walt Disney Company több mint 98 éve szinonimája volt a családbarát szavaknak, és az Egyesült Államok történetében egyetlen olyan társaságra sem gondolok, amelyet egyértelműen a hátsó részre építettek -és a pénztárcákon – – a szülők és a családok. A vállalat névkape -platformját, a Disney +-ot logikusan családi streaming szolgáltatásként forgalmazták, és a szülők bízták meg a Disney -ben való bizalmukat, hogy ezt csak így szállítsák. ”

Azt is kiemelte, hogy miért gondolja, hogy ennek a tartalomnak a beillesztése károsíthatja a márkát, mivel a Disney soha nem hozta létre vagy sugározta ilyen tartalmat a történelemben.

„A Disney Plus számára vadul„ márkán kívül ”tűnik a TV-MA és az R-besorolású programozást ehhez a platformon, látszólag az előfizetési bevétel növelése érdekében. Tehát mi következik ezután, és élő sztriptíz -előadásokat adva a Fantasyland -ben a Disney World -en? ”

Továbbra is azt mondta, hogy nincs szükség ilyen kiegészítésre, mivel a Disney+ nagy része a streaming lejátszási piacon. A tél hangsúlyozta, hogy ez a piac már versenyképes, és a Disney+ -nak nem kell ilyen típusú tartalmat beillesztenie. A Winter azt állítja, hogy a Disney+ az egyik legbiztonságosabb platform a családi szórakozáshoz, és versenyelőnyhöz képest más platformokkal szemben. Ezért nem kell Disney-nek kifejezett tartalmat hozzáadnia a Disney+ -on, és „örökre elrontja családbarát koronáját”.

A Marvel sorozat elmozdulása a Netflixről a Disney+ -ra

Sokan kíváncsi, hogy a Netflix miért törölte ezeket a Marvel sorozatokat, és a Disney+-ba költöztek. A Disney a Marvel Universe összes tartalmának kizárólagos jogainak tulajdonosa, és ezért az egyetlen, aki jelenleg felhatalmazást ad arra.

Kép a Disney -n keresztül

Ezenkívül a pletykák szerint a Disney azt tervezi, hogy továbbra is kibővíti ezen sorozatok univerzumát, és összekapcsolja karakterüket az MCU többi részével. Úgy tűnik, hogy már elindultak Charlie Cox Daredevil cameo-jával a Spider-Man: No Way Home. A Disney azt is kiemelte, hogy a Disney+ platform beépíti a szülői ellenőrzést, hogy korlátozza azt, amit a gyermekek figyelnek. Ilyen módon elkerülhetik a szülőkkel való konfliktusokat. Ugyanakkor, amikor olyan szervezetekről van szó, mint például a PTC, ez inkább a zajról szól, mint a vállalat valódi veszélyei vagy válaszai.

Ezeknek a TV-Ma-tartalmaknak a Disney+ -ba történő beépítése sok vitát váltott ki a szülők körében. A Disney mindig is biztonságos szórakozást nyújtott a gyermekek számára, ami szerintük már nem így van ezzel a változással. De talán ez egy irányváltás a Disney érettebb szakasza felé.

Leave a Reply

Your email address will not be published.