sok dolog közül kiad, a 2020-as év volt a sok élvezeti piaci rendezvény törlésére a Covid-19 pandémia miatt. Az ünnepségek töröltek, az egyezmények késleltetett, valamint a díjak virtuális kiállítási show -k. A zsűri még mindig ki van kapcsolva, hogy az utolsó hogyan fog működni. A nehézségek során azonban az előrehaladás mindig felfedez egy módszert. Sok konvenció és rajongói esemény ment online a járvány során, mint például az Igazságügyi Con vagy az Év legnagyobb eseménye, az SDCC Comic-Con otthon. Míg más márkák ezt úgy látták, hogy esélye van valami új előállítására, mint például a közelmúltbeli Funimation Con 2020. Hasonlóképpen, a DC Comics saját online rajongói rendezvényt fog készíteni, amint azt az új DC Fandome Teaser Trailerben mutatják be.

A DC Fandome Teaser Trailer biztosítja az eseményt

Kép DC képregények segítségével.

A DC Fandome kissé különbözik a többi online rajongói eseménytől, mivel a DC Comics -ból származik, az egyik nagyobb képregény, film, TV, játékmárka. Sok éven át pletykák voltak arról, hogy a hatalmas két képregénykiadó kihagyja az év másik hatalmas egyezményét, az SDCC -t, a saját eseményeik javára. A Marvel Comics -nak már van háza a D23 egyezményen, most, hogy a Disney részei. A DC Comics azonban mindig is szüksége volt az SDCC -re, hogy kiemelje legfrissebb filmjeiket, valamint a TV -műsorokat.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 másodperc 12 perc, 40 másodperc

Élő
00:00
12:40
12:40

De ez nem lesz a helyzet ebben az évben. A DC Fandome Teaser Trailer az egyedi élményt nyújtja, valamint én teljesen eladtam! A DC Fandome hivatalos sajtóközleménye szinte minden DC Comics TV vagy Mozgókép -lakó- vagy kereskedelmi ingatlan létezését ígéri. A tőzsdei jegyzés azonban nem korlátozódik, a Batman, a Justice League Snyder Cut, a Superman & Lois, a Lady 1984 -es kérdés, valamint még sok más.

A DC Fandome Teaser Trailer megmutatja, mire számíthat

Figyelembe véve a páratlan természetét, nehéz pontosan rögzíteni, hogy mit várhat el a DC Fandome -tól. A hivatalos weboldal-felsorolás az esemény egyfajta univerzum-térképét, a Heroes Hallban kezdve. Úgy érzi, hogy az internetes portálokon lesz, és minden portál lehetséges, mint egy másik hely vagy csarnok a szokásos kongresszusi helyszínen. A rendezvény többi területe a DC Kidsverse kizárólag a gyerekeknek szóló szórakoztató cuccokkal, a DC Youverse rajongói anyaggal, valamint a cosplay -vel, a DC Funverse árukkal, valamint számos más zónával. A fogás? Csak 24 órán keresztül online lesz.

Amit megértettünk, a DC Fandome -nál lesz a teaser utánfutó előtt

Igazságügyi Liga Snyder Cut Trailer?

Kép HBO Max segítségével.

A régóta várt és a mitikus igazságügyi bajnokság Snyder Cut 2021-ben lesz a HBO Max. Zack Snyder számára valóra vált az a lehetőség, hogy kiadja az Igazságügyi Liga mozgásképének verzióját. Az Igazságügyi Ligában a Snyder Cut of Justice Liga létezik a DC Fandome -nál a hivatalos sajtóközlemény szerint. A Vero közösségi hálózati platformon folytatott interakciók során Snyder néhány hónappal ezelőtt ellenőrizte, hogy a Snyder vágásának pótkocsiján dolgozik. Ezért megkérdőjelezem, hogy kapunk -e hivatalos teljes előzeteset a Snyder Cut -hoz, feltéve a vizuális hatások vagy a film megjelenésének néhány kritikus módosítását. A DC Fandome feltétlenül érzi a helyét, feltéve, hogy ez egy rajongói esemény, és a rajongók elsősorban a Snyder Cut kiadásáért felelősek voltak.

Kristen Wiig gepárdja a Lady 1984 -es kérdésből

Kép Warner Bros segítségével.

A pandémia szintén késleltette a Lady 1984 -es kérdés kiadását. A mozgókép azonban rendkívül sok, valamint a felszabadulásra vár. Megértjük, hogy a szereplők és a csapat is valószínűleg részt vesznek a Fandome -ban, azonban remélem, hogy sokkal több van rajta. A következő hivatalos pótkocsi előfordulhat, hogy a Fandome-nál jelenik meg, potenciálisan a legelső hivatalos képernyőn megjelenő Kristen Wiig gepárd gazembernél. Nemrégiben Patty Jenkins ellenőrizte, hogy lehet -e egy harmadik kérdés Lady film, ám ez lesz a legutóbbi a franchise -ban. Tehát lehet, hogy a harmadik mozifilmen hivatalos megerősítés van ezen az eseményen? csak az idő fogja megmondani.

James Gunn sokkal többet ugrat a DC Fandome öngyilkos csapatától

Kép James Gunn Twitter segítségével.

A DC Fandome Teaser Trailer egyik sokkal érdekesebb eleme az öngyilkos csapat rendezője, James Gunn származik. Gunn támogatása a Fandome -nak az első naptól kezdve jelen volt, mivel izgatottan nagyon ugratott, hogy megtalálja a rendezvényt. Nemrégiben Gunn címkártyákat adott ki a Suicide Squad verziójához, több nyelven. A képpel együtt Gunn szintén megígéri, hogy a rajongók sokkal többet láthatnak a Fandome mozgóképéről. Úgy gondolom, hogy hivatalos karakterplakátokat kapunk a mozgóképből, amely megmutatja a csapat új megjelenését.

A Batman visszatérése a FANDOME -nál

képWarner Bros segítségével

Matt Reeves „A Batman szintén nem szenvedő volt a produkciójának csecsemőkorában. Tehát szkeptikus, hogy bármilyen típusú új felvétel vagy akár utánfutó lesz a DC Fandome számára. Az ellenőrzött jelenlét mellett azonban láthatunk néhány hivatalos képet a karakterben, ha nem a képregény jelmezük. Az olyan készségekkel, mint Colin Farrell, valamint Zoe Kravitz a filmben, bármilyen típusú hivatalos képről bármilyen típusú kép minden bizonnyal izgatott a rajongók számára. Potenciálisan még a Robert Pattinson mint Batman extra képernyővizsgálatai, hasonlóan a korábban kiadotthoz.

Mit akarunk látni a DC Fandome -nál

Kép Warner Bros segítségével.

Noha nagyon sok megértésünk van, fantasztikus lehetősége van a DC Fandome -nál, vannak olyanok, amelyek kevésbé valószínűnek tűnnek. Fantasztikus lenne azonban, ha a DC felhasználná ezt az új platformot, hogy újjáéledje ezeket a várt elakadt projekteket. A Flash mozgókép évek óta fejlődési pokolban van a Warner Bros -nál, az igazgatók forgóajtójával. A legfrissebb előrelépés Andy Muschietti rendezőként való ragaszkodása volt, valamint az elméletek, amelyek szerint a Flashpoint képregény története a film alapja. Fantasztikus lenne valamiféle megerősítő bejelentést kapni, és potenciálisan néhány más szereplőt, hogy ellenőrizzük a film előzetes lendületét.

És beszélve a mozgóképekről, amelyek véglegesen az induláshoz tartanak, ott is van a rock fekete Ádám. Úgy érzi, hogy évekkel ezelőtt volt (az volt), amikor a Rock a DC Comics antihősének nyilvánosságra hozta magát. Miközben a casting tökéletes hangmagasságú, a filmnek bármilyen előrelépése hiánya, figyelembe véve, hogy ez frusztráló. Még egy Shazam is van! A film, akinek a fekete Ádám a gazember, bármilyen típusú említés vagy a karakter felállítása nélkül. A Ryan Reynolds -hoz, valamint a Deadpoolhoz hasonlóan a The Rock egész évenként a fekete Adam mozifilmet támogatta, tehát azt reméljük, hogy a DC Fandome -nak van néhány hivatalos megerősítése a projektről.

A DC Fandome csak egy napos ingyenes online rajongói rendezvény, amely augusztus 22 -én veszi a helyet.

Mit hittél a DC Fandome teaser utánfutójában? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben.

Kiemelt kép a DC képregényekkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.